Heretic predstavljajo videospot za skladbo Devil’s thtoat
15. september, 2013
Siddharta ob obletnici z novim singlom Novi Svet (Keaziree)
16. september, 2013

The Beatles revival ponovno v Ljubljani

V Ljubljano prihajajo Beatli, ne čisto pravi, vendar njihovi najboljši posnemovalci. The Bealtes revival, je skupina posvečena legendarnim Beatlom, in velja za eno najboljših. 

Že samo dejstvo, da so med drugim nastopili tudi na zabavi britanske kraljice Elizabete II, v liverpoolskem Cavern Clubu in na poroki zvezdnika, nogometaša Ruuda van Nistelrooya,  ter igrali skupaj na koncertih zvenečih imen, kot so Joe Cocker, The Animals, Smokie in številni drugi, govori samo zase. 
 
Njihov nastop je do najmanjše podrobnosti dodelan in dovršen, osvojila vas bo popolna izvedba skladb Beatlov, očarali vas bodo identični kostumi, mimika, inštrumenti, ojačevalci ter mikrofoni, ki so jih uporabljali Beatli in so del odrskega nastopa! Imeli boste občutek, da so The Beatles oživeli pred vami.
 
Na koncertu boste lahko sllišali vse nepozabne uspešnice kot so: Twist And Shout, Yellow Submarine, Yesterday, Can't Buy Me Love, Come Together, Help, Hey Jude, Let It Be, Lucy in The Sky With Diamonds, Nowhere Man, Please Please Me, She Loves You in druge.