Foto: Ramaida Osim
Nagradne vstopnice za koncert Bilbi v SiTi teatru
19. december, 2012
Foto: Robert Zabukovec
Ramon piše Božičku v skladbi Danes bom priden
19. december, 2012

The Blues brothers muzikal v Ljubljani

Z znamenitega londonskega West Enda, ki je v Angliji in v svetu pojem za odlične muzikale, prihaja v Slovenijo vrhunska  uspešnica THE BLUES BROTHERS, narejena po kultni filmski uspešnici.
Muzikal bo  na evropski turneji po Nemčiji, Avstriji, Švici in drugih državah, ustavil pa se bo tudi v Ljubljani, v areni Stožice in sicer bo na ogled  v Petek 28.decembra 2012 ob 19h. Torej ob uri, primerni za ogled tudi mlajše populacije, kar bodo še posebej vesele družine z mlajšimi otroci.
Glede na to, da smo Slovenci “lačni” originalnih in odličnih produkcij, še posebej vedoč, da prihaja predstava z znamenitega londonskega West Enda, je to vsekakor odlična priložnost za ogled te vrhunske predstave.
Blues Brothers so filmski kult. Dva moška v črnih oblekah, s črnimi klobuki in s črnimi sončnimi očali, sta pisala zgodovino ameriškega šova konca 70-ih in v začetku 80-ih let. John Belushi in Dan Aykroyd , sta postala  legendi, ki sta se preko ameriškega šova “Saturday Night Live Show” na  ameriški televiziji NBC leta 1976, s svojimi “odštekanimi” a vendar odličnimi živimi nastopi, zapisala v zgodovino kot Blues Brothers.
Svojo uspešno pot sta nadaljevala  s svojimi nastopi tudi zunaj šova “Saturday Night Live Show”, svojo veliko slavo pa sta  Blues Brothers doživela s celovečernim filmom Blues Brothers, režiserja Johna Landisa leta 1980, ki je postal velika uspešnica in še sedaj velja za enega najkultnejših filmov.
Kult  Blues Brtohers, traja že več kot tri desetletja, glasba pa daje predstavi naboj, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Nasprotno, želeli si boste vstati , zaplesati in zapeti z njimi.
Uspešnice kot so Every body need somebody, Soul Man, Gimmie some lovin. Do you love me, Sweet home Chicago in številne druge, odlična zasedba in produkcija, vas bodo poplesavale in navduševale kot že dolgo ne.

Z znamenitega londonskega West Enda, ki je v Angliji in v svetu pojem za odlične muzikale, prihaja v Slovenijo vrhunska  uspešnica The Blues brothers, narejena po kultni filmski uspešnici. Muzikal bo na evropski turneji po Nemčiji, Avstriji, Švici in drugih državah, ustavil pa se bo tudi v Ljubljani, v areni Stožice in sicer bo na ogled  v Petek 28.decembra 2012 ob 19h. Torej ob uri, primerni za ogled tudi mlajše populacije, kar bodo še posebej vesele družine z mlajšimi otroci.
Glede na to, da smo Slovenci lačni originalnih in odličnih produkcij, še posebej vedoč, da prihaja predstava z znamenitega londonskega West Enda, je to vsekakor odlična priložnost za ogled te vrhunske predstave.

Blues Brothers so filmski kult. Dva moška v črnih oblekah, s črnimi klobuki in s črnimi sončnimi očali, sta pisala zgodovino ameriškega šova konca 70-ih in v začetku 80-ih let. John Belushi in Dan Aykroyd , sta postala  legendi, ki sta se preko ameriškega šova Saturday Night Live Show na  ameriški televiziji NBC leta 1976, s svojimi odštekanimi a vendar odličnimi živimi nastopi, zapisala v zgodovino kot Blues Brothers.

Svojo uspešno pot sta nadaljevala  s svojimi nastopi tudi zunaj šova Saturday Night Live Show, svojo veliko slavo pa sta  Blues Brothers doživela s celovečernim filmom Blues Brothers, režiserja Johna Landisa leta 1980, ki je postal velika uspešnica in še sedaj velja za enega najkultnejših filmov.

Kult  Blues Brtohers, traja že več kot tri desetletja, glasba pa daje predstavi naboj, ki vas ne bo pustil ravnodušne. Nasprotno, želeli si boste vstati, zaplesati in zapeti z njimi.

Uspešnice kot so Every body need somebody, Soul Man, Gimmie some lovin. Do you love me, Sweet home Chicago in številne druge, odlična zasedba in produkcija, vas bodo poplesavale in navduševale kot že dolgo ne.