Magnificovo Pastirče mlado v izvedbi španske dive Luz Casal
11. oktober, 2013
Nova plošča Dovč & Krmac & Mureškič z naslovom Baraka
11. oktober, 2013

The Doors alive po treh letih znova v Cvetličarni

V ljubljansko Cvetličarno se v soboto, 19. oktobra 2013 ob 21.00 po treh letih vrača najboljša tribute to The Doors skupina The Doors alive iz Velike Britanije! Gre za prvega od koncertov v že preizkušenem ciklu resnično najboljših tribute skupin. The Doors Alive ustvarjajo zvok, izgled, prisotnost in realistični občutek 60. let prejšnjega stoletja, ki občinstvo popelje nazaj v čas uspešnic legendarnih kalifornijskih rock gurujev The Doors.

Na koncertu ne bo manjkalo največjih uspešnic, kot so Light My Fire, When The Music's Over, Riders On The Storm, The End in mnogih drugih The Doors zimzelenčkov. Doživite številne uspešnice The Doors na klubskem koncertu v vrhunski izvedbi The Doors Alive! Skupina, ki je konstantno na turneji, pride v Ljubljano naravnost iz Anglije! Ne zamudite koncerta najboljše tribute zasedbe The Doors: The Doors Alive 19. 10. 2013 v ljubljanski Cvetličarni. Podoživite v živo to, kar lahko danes poslušate samo še na nosilcih zvoka! 
 
The Doors Alive igrajo ritmično nalezljive melodije s hipnotičnim zvokom orgel, grobo blues kitaro, rednimi, poenostavljenimi ritmičnimi vzorci in z bariton glasom recitirajo poezijo Jima Morrisona. Pevec Willie obvladuje glas in videz izjemnega Jima Morrisona v kasnejšem obdobju delovanja skupine. Člani skupine The Doors Alive za to, da bi dosegli karseda originalen in verodostojen zvok šestdesetih let, uporabljajo enake inštrumente, kot so jih pravi The Doors nekoč. Vključno z starimi Fender Rhodes Bass in Vox Continental klaviaturami ter Gibson SG kitaro.
 
The Doors Alive so igrali in napolnili nekaj najprestižnejših prizorišč in klubov po vsej Evropi in Veliki Britaniji ter navdušili občinstvo od Orkneya do Berlina in nazaj. Kot glavni nastopajoči so navdušili poslušalce največjega festivala posvečenega skupini The Doors – The Feast Of Friends, razprodali so liverpoolski Cavern Club in manchesterski Academy 3. Konstantno igrajo na open-air festivalih v Angliji, na Škotskem in Nemčiji. Skratka – The Doors Alive ne razočarajo!
 
[iframe width=”600″ height=”338″ src=”//www.youtube.com/embed/AMQOQjzB25Q” frameborder=”0″ allowfullscreen ]


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.