NaTaša s koncertom na Blejskem jezeru
10. september, 2012
Peter Lovšin s skladbo Za spremembe napoveduje nov album
11. september, 2012

The Queen symphony vrhunec Robinove zabave v Novi Gorici

Foto: Sara Berdon

Foto: Sara Berdon

Robinova zabava je včeraj v center Nove Gorice, prinesla enormne količine pozitivne energije.
Vreme nam je bilo naklonjeno, izvajalci so bili odlični, letošnja posebnost, ki je  izredno navdušila, pa je bila »kraljeva zgodba« mladinske filharmonije Nova, izjemen glasbeni užitek: The Queen symphony, ki je pognal kri po žilah.  Še prej je bila, predvsem mlajša publika, navdušena nad Demetro Malalan, zmagovalko X-Factorja, ki je z veseljem delila avtograme, tako kot ostali, ki so se na odru zvrstili za njo in ogrevali publiko vse do nekoliko bolj divjih ritmov, za katere je poskrbel Peter Lovšin in ostali nastopajoči.
Mesto je prepevalo, mesto se je veselilo in zabavalo. To je bil tudi namen, letos že devete različice Robinove zabave, ki je v mesto privabila željne zabave in druženja od blizu in daleč. Na travniku pred mestno hišo se je v soboto, 8. septembra med 18.00 in 02.00 tako zvrstilo okrog 10.000 obiskovalcev, ki so skupaj z Robinovci ujeli veliko pozitivnih – glasbenih in drugih vibracij.
Kritike gredo tudi letos v dve smeri… v tisto z velikim plusom v ospredju in ono, ki ni zadovoljila čisto vseh in vsakogar, a nekaj drži kot pribito, Robinovci smo se trudili, v mesto privabiti čimveč obiskovalcev in prepričani smo, da je to zmaga za radijsko postajo, vse, ki se zanjo (in poslušalce) trudijo in za obiskovalce, ki jim bo dobra zabava z odličnimi slovenskimi glasbeniki, ki so se tudi letos rade volje odzvali našemu povabilu, zagotovo še dolgo ostal v prijetnem spominu.
Hvala vsem, ki ste prišli in pomagali ustvariti tako čudovito vzdušje.

Robinova zabava je v soboto v center Nove Gorice, prinesla enormne količine pozitivne energije.
Vreme nam je bilo naklonjeno, izvajalci so bili odlični, letošnja posebnost, ki je  izredno navdušila, pa je bila kraljeva zgodba mladinske filharmonije Nova, izjemen glasbeni užitek: The Queen symphony, ki je pognal kri po žilah.  Še prej je bila, predvsem mlajša publika, navdušena nad Demetro Malalan, zmagovalko X-Factorja, ki je z veseljem delila avtograme, tako kot ostali, ki so se na odru zvrstili za njo in ogrevali publiko vse do nekoliko bolj divjih ritmov, za katere je poskrbel Peter Lovšin in ostali nastopajoči. Mesto je prepevalo, mesto se je veselilo in zabavalo. To je bil tudi namen, letos že devete različice Robinove zabave, ki je v mesto privabila željne zabave in druženja od blizu in daleč. Na travniku pred mestno hišo se je v soboto, 8. septembra med 18.00 in 02.00 tako zvrstilo okrog 10.000 obiskovalcev, ki so skupaj z Robinovci ujeli veliko pozitivnih – glasbenih in drugih vibracij.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.