Baritonist Matjaž Robavs 5-krat na Salzburškem poletnem festivalu
16. avgust, 2012
Borut Mori in Igmar Jenner na Kongresnem trgu
17. avgust, 2012

The Toronto Drug Bust po tujih festivalih Sziget, Terraneo in Exit nazaj domov

Foto: Branislav Jesic

Foto: Branislav Jesic

Skupina The Toronto Drug Bust je bila na Slovenskem tednu glasbe (STG) s strani predstavnikov tujih festivalov izbrana, da zaigra na kar dveh mednarodnih festivalih – madžarskem Szigetu in šibeniškem Terraneu. Med gostovanjem v Beogradu, kjer so snemali videospot za pesem The Dandy Song, ki je doživela premiero na postaji MTV in je trenutno med deset najbolj gledanih videospotov v regiji, pa so dobili še ponudbo za nastop na srbskem festivalu Exit. Skupina bo po velikem brezplačnem open air nastopu na Kongresnem trgu 8. septembra (Projekt R.E.M.), kjer bodo poleg svojih komadov predstavili priredbo Man On The Moon, začela s snemanjem novega albuma, ki bo nasledil prvenec Enfant Terrible.

Skupina The Toronto Drug Bust je bila na Slovenskem tednu glasbe (STG) s strani predstavnikov tujih festivalov izbrana, da zaigra na kar dveh mednarodnih festivalih – madžarskem Szigetu in šibeniškem Terraneu. Med gostovanjem v Beogradu, kjer so snemali videospot za pesem The Dandy Song, ki je doživela premiero na postaji MTV in je trenutno med deset najbolj gledanih videospotov v regiji, pa so dobili še ponudbo za nastop na srbskem festivalu Exit.

Skupina bo po velikem brezplačnem open air nastopu na Kongresnem trgu 8. septembra (Projekt R.E.M.), kjer bodo poleg svojih komadov predstavili priredbo Man On The Moon, začela s snemanjem novega albuma, ki bo nasledil prvenec Enfant Terrible.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.