Happy Ol’ McWeasel za St.Patrick’s day v Orto baru
6. marec, 2016
Mistermarsh predstavlja video za skladbo Home
7. marec, 2016

THeWET predstavljajo prvenec Trip to Boston

Spoščeni, svojevrstni in predani glasbi – s temi besedami bi lahko opisali člane na novo izoblikovane škofjeloške zasedbe THeWET. Glasbeno znanje in kilometrino so si Frčo, Rudi, Dule in Vini, skupaj in vsak posebej, vrsto let nabirali že v nekaterih drugih glasbenih skupinah.

Lani pa so sklenili, da je čas za nov začetek in prvi skupni projekt. V prostoru za vaje so vrgli na kup dobre ideje, zanimive rime in raznolike kitarske rife ter ustvarili zanimiv glasbeni izdelek. Njihov prvenec Trip to Boston je prvovrstna mešanica glasbenih žanrov, ki jih fantje tako na plošči kot tudi znotraj posameznih skladb nadvse uspešno združujejo v svojevrsten glasbeni izraz. Temu piko na i dodajajo avtorska besedila, ki na hudomušen način opisujejo vsakdanjo realnost, postavljajo ogledalo slovenski družbi in se neizogibno dotikajo tudi ljubezeni. Ob iskrenem nizanju rim si ne boste mogli kaj, da se ne bi vsake toliko nasmehnili ter z mislimi skupaj z zasedbo odpotovali do Bostona, po Sloveniji ter vse do Brazilije in Nizozemske. 
 
Zanimiv izlet v svet glasbe ponujajo tudi njihovi koncerti. Fantje vedo, kako z vselej poztivno naravnanimi ritmi poskrbeti za dobro vzdušje in nepozabno zabavo.
Za pokušino pa naslovna skladba zasedbe: 
THeWET – Trip to Boston TheWetTripToBoston.mp3