Foto: Stisnprtisn studio
Martina Šraj s singlom Plešeta
7. maj, 2012
ElectriCity v Škofji Loki z bogatim programom
7. maj, 2012

Tide snemajo album z novim bobnarjem

Foto: Žiga Lovšin

Foto: Žiga Lovšin

http://www.electricity2012.si/Tide so se lotili novega projeka, saj trenutno snemajo novi album, s katerim pravijo, da se vračajo ponovno v rokerske vode, s katerim so postali prepoznavni s prvima dvema albumoma Seven days in Nothing to Lose. Obdobje eksperimentiranja in izlet v bolj indie rock vode, ki so ga zabeležili z albumom Regeneration, pravijo, je tako za njimi. Skupini se je pridružil tudi novi bobnar Blaž Sotošek, ki je prej igral pri skupini Puppetz in v novi postavi pravijo, da se odlično počutijo ter da so dobili tudi novi kreativni zagon.
Kevin Koradin, vodja, pevec in kitarist skupine je o novem albumu in prenovljenih Tide povedal: »V teh težkih časih za glasbeno industrijo smo se odločili, da bomo posneli album z glasbo, ki nam je najbolj pri srcu in zgolj uživali v glasbi. Nismo obremenjeni z morebitnimi odzivi širše javnosti, čeprav bo tudi tokrat na albumu kar nekaj spevnih in prepoznavnih rock skladb. Album bomo zapakirali na zelo enostaven način tako, da bo tudi cenovno dostopen vsakemu poslušalcu.«
Fantje se trenutno pripravljajo na prve koncerte v novi zasedbi, ki bodo v mesecu juniju, ko svojim privržencem in javnosti sporočajo, da bodo poleg klasik in prvih treh albumov prvič v živo tudi predstavili skladbe iz prihajajočega četrtega albuma. Posebej velja izpostaviti nastop na Rock Music Festu, 15.junija v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču skupaj z Elvis Jackson, Billysi, Let 3 in Sunrise Avenue na glavnem odru. Premiera novega gradiva in celovečerni nastop pa se bo zgodil 2.junija na Bike days na Ptuju, skupino pa bomo videli tudi na Godoviču  na prireditvi Rock na bajerju (30.6.2012) in na Festivalu Lent v Mariboru (5.7.).

Tide so se lotili novega projeka, saj trenutno snemajo novi album, s katerim pravijo, da se vračajo ponovno v rokerske vode, s katerim so postali prepoznavni s prvima dvema albumoma Seven days in Nothing to Lose. Obdobje eksperimentiranja in izlet v bolj indie rock vode, ki so ga zabeležili z albumom Regeneration, pravijo, je tako za njimi. Skupini se je pridružil tudi novi bobnar Blaž Sotošek, ki je prej igral pri skupini Puppetz in v novi postavi pravijo, da se odlično počutijo ter da so dobili tudi novi kreativni zagon. 

Kevin Koradin, vodja, pevec in kitarist skupine je o novem albumu in prenovljenih Tide povedal: “V teh težkih časih za glasbeno industrijo smo se odločili, da bomo posneli album z glasbo, ki nam je najbolj pri srcu in zgolj uživali v glasbi. Nismo obremenjeni z morebitnimi odzivi širše javnosti, čeprav bo tudi tokrat na albumu kar nekaj spevnih in prepoznavnih rock skladb. Album bomo zapakirali na zelo enostaven način tako, da bo tudi cenovno dostopen vsakemu poslušalcu.”

Fantje se trenutno pripravljajo na prve koncerte v novi zasedbi, ki bodo v mesecu juniju, ko svojim privržencem in javnosti sporočajo, da bodo poleg klasik in prvih treh albumov prvič v živo tudi predstavili skladbe iz prihajajočega četrtega albuma. Posebej velja izpostaviti nastop na Rock Music Festu, 15.junija v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču skupaj z Elvis Jackson, Billysi, Let 3 in Sunrise Avenue na glavnem odru. Premiera novega gradiva in celovečerni nastop pa se bo zgodil 2.junija na Bike days na Ptuju, skupino pa bomo videli tudi na Godoviču na prireditvi Rock na bajerju (30.6.2012) in na Festivalu Lent v Mariboru (5.7.).