Polona Kasal z videospotom Cesta napoveduje solo prvenec
11. marec, 2013
Foto: Silvijo Selman
Dan D s tihim večerom do bučnega aplavza
12. marec, 2013

Tide v Orto baru že ta petek

Po uspešnem nastopu v Hali Tivoli pred Slash-em so rokerji napovedali nastop za petek, 15.marec v ljubljanskem Orto baru. Tide so nedavno nastopali kot predskupina Slash-u in upravičili pričakovanja ter v polurnem energično rokerskem nastopu izkoristili priložnost. V vlogi predskupine Slash-a in njegove spremljajoče skupine, vrhunske rock atrakcije iz ZDA, so se odlično odrezali in poželi glasno odobravanje do zadnjega kotička napolnjene dvorane Hale Tivoli.

Objubili so, da bodo za najzvestejše pristaše koncert v daljši izvedbi kmalu ponovili v enem izmed ljubljanskih klubov. Tokrat so se odločili za Orto bar, kjer so tudi v preteklosti imeli odlične nastope. Priložnost za predskupino so tokrat zaupali talentiranim rokerjem Freeway Machine.

Tide še vedno predstavljajo svojo četrto, še aktualno rokersko izdajo No.4, ki so jo uredniki nacionalnega srbskega radia Beograd 202 uvrstili med najboljše albume leta v regiji (album je izšel oktobra 2012). Prvi single z albuma je bil angažiran in revolucionaren Riot Act. Na radijskih postajah pa se predvaja aktualni drugi single Believe.

Fantje so dobili na koncertu v Hali Tivoli potrdilo, da so na pravi poti in da lahko domači in tuji javnosti ponudijo kvaliteten in ubran rokerski nastop. Za Orto bar so tako napovedali udarno reprizo v daljši izvedbi, glasen in pravi rokerski nastop. Koncert v Orto baru se bo s predskupino Freeway Machine pričel malo po 21.uri.