Gal Gjurin s skladbo Nisem kriv predstavlja dvojni album
21. december, 2012
Neisha s skakalci v videospotu za skladbo Krila
22. december, 2012

Tinkara Kovač ob predstavitvi albuma Rastemo

Foto: Zoran Abram

Foto: Zoran Abram

Predstavitev albuma ‘RASTEMO’ je navdušila v živo in od blizu!
Včeraj zvečer je v Klubu Cankarjevega doma v intimnem vzdušju potekala predstavitev novega albuma Tinkare Kovač ‘Rastemo’, ki je pri založbi Dallas izšel septembra letos.
Predstavitev oziroma predstavitveni koncert je potekal v glasbeno-pogovorni kombinaciji; najprej je Tinkara skupaj s svojo spremljevalno zasedbo vse zbrane popeljala skozi skladbe z aktualnega  albuma ‘Rastemo’, v drugem delu pa je lepo število novinarjev, fotografov in obiskovalcev prisluhnilo še njenim starejšim uspešnicam. Pogovorni del večera je vodil Jure Longyka, ki je skozi zanimive pogovore s soustvarjalci albuma ‘Rastemo’ občinstvu predstavil projekt malce bolj poglobljeno.
Med obema sklopoma včerajšnega koncerta pa smo si na platnu lahko premierno ogledali video spot za aktualni single ‘Je to res’, ki ga je režiral Valerij Zupan. Poleg Tinkare sta v spotu nastopila še Darko Đurič in Indira Fajič.
Na album ‘Rastemo’ je enajst ‘preoblečenih’ ex-yu uspešnic ter izjemni aranžmaji Iztoka Turka in Tinkare Kovač, ki nas popeljejo nekaj desetletij nazaj, odličen vokal in ženstvena interpretacija pa skladbe ovijeta v povsem novo podobo.
Na radijskih postajah a lahko slišite že štiri single ‘En majhen poljub’, ‘Senca’, odlična predelava Bajaginega hita ‘Ti se ljubiš’ ter aktualni ‘Je to res’.  Vse skladbe so poslušalci zelo dobro sprejeli, kar kaže tudi stalna prisotnost na glasbenih lestvicah širom Slovenije.

V sredo zvečer je v Klubu Cankarjevega doma v intimnem vzdušju potekala predstavitev novega albuma Tinkare Kovač Rastemo, ki je pri založbi Dallas izšel septembra letos.
Predstavitev oziroma predstavitveni koncert je potekal v glasbeno-pogovorni kombinaciji; najprej je Tinkara skupaj s svojo spremljevalno zasedbo vse zbrane popeljala skozi skladbe z aktualnega  albuma Rastemo, v drugem delu pa je lepo število novinarjev, fotografov in obiskovalcev prisluhnilo še njenim starejšim uspešnicam. Pogovorni del večera je vodil Jure Longyka, ki je skozi zanimive pogovore s soustvarjalci albuma Rastemo občinstvu predstavil projekt malce bolj poglobljeno.

Na album Rastemo je enajst preoblečenih ex-yu uspešnic ter izjemni aranžmaji Iztoka Turka in Tinkare Kovač, ki nas popeljejo nekaj desetletij nazaj, odličen vokal in ženstvena interpretacija pa skladbe ovijeta v povsem novo podobo.

Po predstavitvi smo Tinkaro Kovač povabili tudi pred mikrofon. Več v prispevku.