Dare Kaurič in Martina Majerle s Čokolado in vanilijo v videospotu
29. avgust, 2012
Foto: Blaž Korenč
Logaško poletje zaključuje desetdnevno dogajanje
29. avgust, 2012

Tinkara Kovač predstavlja Ti se ljubiš

Poletje se počasi poslavlja, jesen pa prinaša nove izzve in projekte. Priljubljana pevka, flavtistka in glasbenica Tinkara Kovač je pripravljena na promocijo novega albuma na koncertih v živo, pred tem pa na radijske postaje pošilja svojo novo skladbo ‘Ti se ljubiš’.
Gre za predelavo velike istoimenske uspešnice priljubljenega srbskega glasbenika Momčila Bajagića – Bajage, ki bo v novi preobleki in prilagojena ženskemu vokalu ena izmed skladb na albumu ‘Rastemo’.
Glasbo in besedilo je napisal Momčilo Bajagić, avtorja aranzmaja pa sta Iztok Turk in Tinkara Kovač.
Tinkarin težkopričakovani album je drugačen od njenih prejšnjih izdelkov, kar smo lahko zaznali že pri obeh že slišanih singlih ‘Samo en majhen poljub mi dej’ in ‘Senca’. Album ‘Rastemo’ prinaša stare uspešnice v novi preobleki, med njimi tudi nekaj skladb iz bivše Juge, izšel pa v začetku septembra v okviru založbe Dallas.
‘Rastemo’ bo luč sveta ugledal že čez nekaj dni, do takrat pa naj vam čas krajša slovenska verzija skladbe ‘Ti se ljubiš’.

Poletje se počasi poslavlja, jesen pa prinaša nove izzve in projekte. Priljubljana pevka, flavtistka in glasbenica Tinkara Kovač je pripravljena na promocijo novega albuma na koncertih v živo, pred tem pa na radijske postaje pošilja svojo novo skladbo Ti se ljubiš.
Gre za predelavo velike istoimenske uspešnice priljubljenega srbskega glasbenika Momčila Bajagića – Bajage, ki bo v novi preobleki in prilagojena ženskemu vokalu ena izmed skladb na albumu Rastemo. 

Glasbo in besedilo je napisal Momčilo Bajagić, avtorja aranzmaja pa sta Iztok Turk in Tinkara Kovač.

Tinkarin težkopričakovani album je drugačen od njenih prejšnjih izdelkov, kar smo lahko zaznali že pri obeh že slišanih singlih Samo en majhen poljub mi dej in Senca. Album Rastemo prinaša stare uspešnice v novi preobleki, med njimi tudi nekaj skladb iz bivše Juge, izšel pa v začetku septembra v okviru založbe Dallas.

Rastemo bo luč sveta ugledal že čez nekaj dni, do takrat pa naj vam čas krajša slovenska verzija skladbe Ti se ljubiš.

TINKARA KOVAČ – Ti se ljubiš TinkaraKovacTiseljubis.mp3