Samuel Lucas in Nermin Puškar predstavljata skladbo Masquerade
10. marec, 2014
Baxter Sonix in Kaya skupaj v singlu Anxiety
11. marec, 2014

Tinkara Kovač s zmagovalno skladbo Spet

Že od same razglasitve izvajalcev in še zlasti po predstavitvi vseh pesmi je primorska glasbenica, ki velja za eno najbolj cenjenih ustvarjalk slovenske glasbene scene, veljala za glavno favoritko. Na EMI 2014 je Tinkara z ekipo, v kateri sta bili poleg Tinkarine skupine tudi odlični vokalistki Nika Zorjan in Manca Špik, predstavila delno slovensko verzijo in delno angleško verzijo pesmi, na radijske postaje pa z današnjim dnem prihaja uradna verzija pesmi v slovenskem jeziku. 

Za novi singel Spet sta moči združila skupaj z Raayem, ki sta jo pripravljala že od jeseni, v tem času pa so Tinkaro povabili s strani nacionalne televizije k sodelovanju letošnje EME.
 
Tinkara se ob tej priložnosti zahvaljuje poslušalcem in gledalcem širom Slovenije za glasove, podporo in zaupanje, ekipi pa za vzdržljivost in potrpežljivost, ki jo terja vsaka nota posebej kot tudi skladba kot celota. “Da bi se te dobre energije, ki smo jih bili deležni na sinočnji EMI prenašale naprej, vse do Danske prestolnice na predvečer praznika Evrope. Tega si želim. In če bodo poslušalci in glasbeni uredniki skladbo Spet  vzeli za svojo, bo predstavitev naše države na tem največjem Evropskem glasbenem dogodku, prišla spontano in suvereno. In to ljudje radi nagradijo.” pravi Tinkara, ki jo v prihodnjih dneh čaka snemanje promo posnetka in snemanje videospota za skladbo Spet / Round and round.
 
TINKARA KOVAČ – Spet TinkaraKovacSPET.mp3