Novi singel skupine Niet nosi naslov Beli prah
5. december, 2011
Mestni postopači s singlom Elektrik Sonja, ki napoveduje nov album
6. december, 2011

Tinkara Kovač z najstarejšim pihalnim društvom v Evropi

Mesec ljubezni, nežnosti in topline je prinesel nov singel Tinkare Kovač, ki je se odločila za priredbo Skladbe Samo en mejhen poljub mi dej. Od takrat je minilo že nekaj mesecev, skladba se je vtisnila v ušesa poslušalcev, Tinkara Kovač pa kljub temu ne počiva. V praznični december bo stopila skupaj z godbeniki najstarejšega pihalnega društva v evropi, Godbenega društva rudarjev Idrija. Kot gostja večera bo z godbeniki nastopila v posebnih priredbah nekaterih njenih skladb in tako k svoji glasbeni karieri dodale še en mozaik.
Vsi, ki vas omenjeno sodelovanje zanima, se lahko koncerta udeležitev soboto, 10.12.2011 ob 19:00 v Kulturnem domu v Spodnji Idriji in v nedeljo, 11.12.2011 ob 19:00 v Modri dvorani v Idriji.

Mesec ljubezni, nežnosti in topline je prinesel nov singel Tinkare Kovač, ki je se odločila za priredbo skladbe Samo en mejhen poljub mi dej. Od takrat je minilo že nekaj mesecev, skladba se je vtisnila v ušesa poslušalcev, Tinkara Kovač pa kljub temu ne počiva. V praznični december bo stopila skupaj z godbeniki najstarejšega pihalnega društva v evropi, Godbenega društva rudarjev Idrija. Kot gostja večera bo z godbeniki nastopila v posebnih priredbah nekaterih njenih skladb in tako k svoji glasbeni karieri dodale še en mozaik.

Vsi, ki vas omenjeno sodelovanje zanima, se lahko koncerta udeležitev soboto, 10.12.2011 ob 19:00, v Kulturnem domu v Spodnji Idriji in v nedeljo, 11.12.2011 ob 19:00, v Modri dvorani v Idriji.