Boris Novković za zaljubljeno Valentinovo
30. januar, 2014
Dan D in Pozitivne misli
31. januar, 2014

T.M.S. Crew predstavljajo nov videospot za singel Naumi

Foto: David Bole

Foto: David Bole

Gorenjski kolektiv, ki sliši na ime T.M.S. Crew, predstavlja novo skladbo ‘Naumi’ iz prvenca ‘Kdo miži?’. Zanjo so že posneli tudi videospot.

T.M.S. Crew z novo skladbo in spotom nadaljujejo v svojem družbeno-kritičnem stilu. Skladba Naumi opisuje naš svet skozi namišljene oči. Ljudje smo apatični na aktualno dogajanje, ne razmišljamo več kritično, ne preverjamo informaciji, ki jih dobimo, dobesedno »kupimo« vse kar nam ponudijo. Nasedanje medijem in politikom je odvisno od vsakega posameznika, ki »naumi« kaj res je! Družba brez pravega navdiha. Mlatenje prazne slame iz oči do ušes gre, obremenjevanje z nepomembnimi stvarmi nam krade čas za kakovosten trenutek, ki se lahko zgodi že v času enega diha.
 
Sreča je v majhnih stvareh! T.M.S. Crew nam dajejo vedeti, da svobodo nosimo v sebi in da moramo skozi dnevno sito spustiti informacije, ki nas ohranjajo in delajo zveste samemu sebi.
 
Za skladbo Naumi so T.M.S. Crew posneli tudi videospot v sodelovanju z ekipo Slabescene. Za režijo videa je poskrbel David Bole.