Vlado Kreslin predstavlja Lepa Sire
12. marec, 2018
Sandra Erpe v skladbi Sedež ob oknu
12. marec, 2018

Tomos predstavlja svoj najnovejšo skladbo Moja druga nebesa

Tomosa v tem trenutku ni potrebno več posebej predstavljati – mladi primorski artist, ki si svojo glasbeno pot kuje že zavidljivo desetletje, nam je svojo zadnjo samostojno skladbo predstavil lansko leto, sedaj pa s skladbo ‘Moja druga nebesa’ najavlja izid njegovega naslednjega albuma.

»Skladba Moja druga nebesa je skladba, v kateri primerjam življenje kot druga nebesa – za prva nebesa vemo katera so. Definitivno gre za skladbo, ki govori o spominih in izkušnjah v življenju. Kljub slabim izkušnjam ostajam prepričan, da je življenje en velik dar. V slabih trenutkih se je potrebno spomniti na tiste dobre, zaradi katerih smo srečni,« pove Tomos o svoji novi skladbi, ki je tudi nosilna skladba album Dnevnik T.M.

V izjemno radijski skladbi slišimo tudi Hano Jerončič, ki v Tomosovi skladbi tudi gostuje, za celotno produkcijo pa je poskrbel Jani Klančič, ki je v zadnjem času njegova ustaljena glasbena ekipa, v kateri se je Tomos, kot pravi sam, tudi našel. »Prepričan sem bil, da še nekaj časa ne bom snemal novega albuma, ampak takrat sem dobil “klik”, da imam dosti za povedat o življenju. Zaradi takšnih in drugačnih situacij, sem začutil, da moram posnet nov material, ki je pod budnim očesom Janija Klančiča nastajal leto in pol.«

Album, ki ima očitne rap in trap vložke, je, poleg sodelovanja s Hano Jerončič, deležen še gostovanja treh dodatnih izvajalcev, kot so Tilen, Deni Kuk in Dorksace. Prav tako je Tomos, ki se je s slovenskim občinstvom najprej dodobra spoznal v šovu Slovenija ima talent, nosilno skladbo njegovega najnovejšega albuma opremil tudi z vizualno podobo, za katero je v celoti poskrbel Matjaž Ščurek.