Foto: Nejc Hötzl
Special Kastalija show s skupino Avven razgrel Ljubljano
28. december, 2011
Foto: Darja Štravs Tisu
Sell out napolnili Športno dvorano v Kočevju
29. december, 2011

Tony Cetinski z glasbeno triologijo navdušil v Ljubljani

Eden izmed najuspešnejših izvajalcev na Hrvaškem in prav tako velik ljubljenec slovenske publike, kdo drug kot Tony Cetinski, je 21.12 pripravil spektakularen koncert v okviru agencije ReflektorMusic skupaj z več 100-člansko zasedbo Revijalnega orkestra zagrebške filharmonije.
Svoj dober glas je ubranil in dokazal ob petju znanih arij, nadeljeval pa z svetovno znanimi uspešnicami med katerimi sta bila tudi Armagedon in The final countdown. Za tem se mu je na odru kot ena izmed njegovih gostij pridružila Maja Keuc, finalistka šova Slovenija ima talent, ki je Sloveniji to leto, po večih neuspehih prejšnih zastopnikov, prinesla visoko stopničko na tekmovanju Pesmi Evrovizije. Skupaj sta združila močne glasove in zapela pesem legendarne skupine White Snake- Here I go again on my own.
Pozneje se je pridružila ena izmed najuspešnejših naših izvajalk, Nuša Derenda, kot častni gost pa je presenetila še skupina Eroika, ki je skupaj z pevcem zapela pesem Zdravka Čoliča- Ti si mi v krvi.
Publika je bila ganjena in večina se je skupaj s svojim glasom pridružila temu izlivu čustev.
Za konec pa je Tony postregel s šopkom lastnih uspešnic- Kad žena zavoli, 100 puta dnevno, Ja sam zaljubljen,…
In tako je Hala Tivoli naenkrat postala stojišče in plesišče. Ploskalo, pelo in plesalo se je, za motivacijo ni bil potreben nikakršen animator, za vse je poskbel sam Tony- pevec, komedijant, plesalec, a vseeno človek s katerim se ob njegovih čustvenih besedilih lahko poistosveti vsak normalen človek.

Eden izmed najuspešnejših izvajalcev na Hrvaškem in prav tako velik ljubljenec slovenske publike, kdo drug kot Tony Cetinski, je 21.12. pripravil spektakularen koncert v okviru agencije ReflektorMusic, skupaj z več 100-člansko zasedbo Revijalnega orkestra zagrebške filharmonije. 
Svoj dober glas je ubranil in dokazal ob petju znanih arij, nadeljeval pa s svetovno znanimi uspešnicami med katerimi sta bila tudi Armagedon in The final countdown. Za tem se mu je na odru, kot ena izmed njegovih gostij, pridružila Maja Keuc, finalistka šova Slovenija ima talent, ki je Sloveniji to leto, po večih neuspehih poizkusih prejšnih zastopnikov, prinesla visoko stopničko na tekmovanju za Pesem Evrovizije. Skupaj sta združila močne glasove in zapela pesem legendarne skupine White Snake – Here I go again. Pozneje se je mu je na odru pridružila ena izmed najuspešnejših naših izvajalk, Nuša Derenda, kot častni gostje pa so presenetili fantje iz skupine Eroika, ki so skupaj z pevcem zapeli pesem Zdravka Čoliča – Ti si mi v krvi. 

Publika je bila ganjena in večina se je skupaj s svojim glasom pridružila temu izlivu čustev.

Za konec pa je Tony postregel s šopkom lastnih uspešnic – Kad žena zavoli, 100 puta dnevno, Ja sam zaljubljen,… In tako je Hala Tivoli naenkrat postala stojišče in plesišče. Ploskalo, pelo in plesalo se je, za motivacijo ni bil potreben nikakršen animator, za vse je poskbel sam Tony – pevec, komedijant, plesalec, a vseeno človek s katerim se ob njegovih čustvenih besedilih lahko poistosveti vsak normalen človek.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.