Skupina Armaroth praznuje svojo 5. obletnico
15. oktober, 2013
Foto: Andraž Blaznik
Tinkara Kovač med solisti koncerta Rodolfo Vitale e La Swing Orchestra
16. oktober, 2013

Trash Candy se odpravljajo na evropsko turnejo

Foto: Luka Cajnkar

Foto: Luka Cajnkar

Mariborski Trash Candy, o katerih se zadnje čase veliko piše in govori, se odpravljajo na glasbeno turnejo po Evropi. Prvi nastop bo že 26. Oktobra v Berlinu, sledijo pa Budimpešta, Praga, Nurnberg, Chemnitz, Zagreb in druga evropska mesta, skupno kar enajst v petnajstih dneh. Turnejo bodo zaključili z nastopom v Mariboru, kjer nam pripravljajo prav poseben dogodek z zanimivimi glasbenimi gosti.

"Res smo že zelo nestrpni glede turneje, ker smo jo planirali kar nekaj časa, zdaj pa nam je končno uspelo uskladiti urnike in vse potrebno, da se lahko odpravimo na pot," so povedali člani skupine Trash Candy in polni pričakovanj dodali: "Skupaj z belgijsko skupino Generation 84 bomo predstavljali naš najnovejši album po klubih širom Evrope. Končno!"
 
Vedno polni energije in delovnega elana, so Trash Candy tudi to leto pridno delali na svoji glasbi. Izdali so svoj drugi album z naslovom Running from something, searching for anything, nastopali po Sloveniji v okviru humanitarne akcije Skejtaj s srcem, tej pa so sledili še nastopi na KKŠ Summer Festu, Eurobasketu v Stožicah in nekaterih manjših festivalih. In namesto, da bi si zdaj vzeli malo zasluženega časa za počitek, se z nasmehom na obrazu in glasbo v srcu odpravljajo še na precej naporno turnejo po evropskih mestih. Temu se reče, da ljubiš to, kar delaš.