El Makedoner z novo skladbo in albumom Adekvatno Stanje
30. marec, 2020
Blu.Sine pozdravlja iz karantene z novo skladbo Drevo
30. marec, 2020

Tretji kanu z novim videom, vabilom k sodelovanju in brezplačno glasbo

Plovemo je naslov drugega albuma skupine Tretji kanu, ki je izšel lansko jesen. Le kdo bi si mislil, da bo besedilo naslovne skladbe v času, ko je na preizkušnji človeški značaj, imelo še toliko večjo sporočilnost. Pesem, ki v Tretjega povabi z idejo o skupnosti in prijateljstvu, povezovanju, solidarnosti, naj združi tiste, ki so do zdaj potovali sami, pa četudi na daljavo. Zdaj se potrebujemo še najbolj.

Novi video za skladbo Plovemo so Tretji kanu sestavili iz dogodivščin njihove razširjene družine. V Beli krajini, ob reki Kolpi, so lansko poletje krepili prijateljske vezi, pred paviljonom mariborskega mestnega parka pa so se s koncertom spomnili tudi na 50. obletnico kultnega festivala Woodstock.

 

Vabilo k sodelovanju!

Skladbi Plovemo so Tretji kanu priložili tudi akorde in YouTube karaoke verzijo. Veseli bodo, če jo poslušalci zapojejo, zaigrajo, se posnamejo in posneto delijo pod hešteg: #podistimsoncemplovemo

Podarjajo…

Na naslovu: www.tretjikanu.si lahko vtipkate uporabniško ime: glasba@tretjikanu.si in geslo: plovemovvesolje2019 in brezplačno prenesete skladbe z novega albuma.