Foto: Peter Zakrajšek
Nula Kelvina v živo in interaktivno
2. december, 2011
Ninov božično-novoletni koncert
2. december, 2011

Tudi Elvis Jackson so se pridružili gibanju Movember

Foto: Žiga Lovšin

Foto: Žiga Lovšin

Elvis Jackson bodo v podporo dobrodelni akciji MOVEMBER nastopili na prireditvi, ki se bo zgodila v petek, 2. decembra ob 21. uri v Cvetlicarni.  Gre za dobrodelno prireditev, kjer se bodo zbirala sredstva za akcije ozavescanja moskih bolezni oz. raka na prostati.
Bodi moski, pusti si rasti brke!
MOVEMBER je gibanje posveceno brkom. Eni mu pravijo tudi gibanje proti diskriminaciji brkov, ki poganjajo v različnih oblikah in velikostih, ponosno pa so jih nosile tudi najvecje zgodovinske osebnosti. Poleg opozarjanja na diskriminacijo vseh ponosnih lastnikov ‘mustasov’ pa se gibanje zavzema tudi za izboljsanje splosnega zdravja vseh moskih.
Mo Moški (angl. Mo Bro) začnejo Movember (prej znan kot mesec november) z britjem celotnega obraza. Nato ves mesec puščajo brke, ob tem pa s pomočjo prijateljev in družine zbirajo prostovoljne prispevke. Brki samodejno povečajo pozornost in sprožajo vprašanja.
Tako lahko Mo Moški enostavno govori o raku na prostati, obenem pa predstavi brke kot simbol, podoben rdeči pentlji pri AIDS-u. Vsak Movember se bo zaključil z zabavo v vseh večjih mestih po svetu.
Pridruži se slovenski Movember ekipi na :
Movember traja ves mesec november, od tu tudi ime: brki (angl. Moustache ali Mo) + november => Movember. Vabljeni vsi, tudi pobriti in pobrite, saj vas na vhodu čakajo brki.

Elvis Jackson bodo v podporo dobrodelni akciji Movember nastopili na prireditvi, ki se bo zgodila v danes, 2. decembra ob 21. uri v Cvetličarni.  Gre za dobrodelno prireditev, kjer se bodo zbirala sredstva za akcije ozaveščanja moških bolezni oz. raka na prostati.

Movember je gibanje posvečeno brkom. Eni mu pravijo tudi gibanje proti diskriminaciji brkov, ki poganjajo v različnih oblikah in velikostih, ponosno pa so jih nosile tudi največje zgodovinske osebnosti. Poleg opozarjanja na diskriminacijo vseh ponosnih lastnikov “mustasov” pa se gibanje zavzema tudi za izboljšanje splosnega zdravja vseh moskih.

Mo Moški (angl. Mo Bro) začnejo Movember (prej znan kot mesec november) z britjem celotnega obraza. Nato ves mesec puščajo brke, ob tem pa s pomočjo prijateljev in družine zbirajo prostovoljne prispevke. Brki samodejno povečajo pozornost in sprožajo vprašanja. Tako lahko Mo Moški enostavno govori o raku na prostati, obenem pa predstavi brke kot simbol, podoben rdeči pentlji pri AIDS-u. Vsak Movember se bo zaključil z zabavo v vseh večjih mestih po svetu.