Batista Cadillac s singlom Pust me do besede
15. marec, 2018
Prihaja veliki plesni spektakel Lord of the Dance
15. marec, 2018

Turneja skupine Nude od 25- letnici

NUDE so praznovali četrt stoletja v rodnem Celju in pripravili odličen koncert z revijskim orkestrom pod taktirko Matjaža Brežnika. Koncert v Celju je bil drugi po vrsti v sklopu jubilejne turneje. Razgreta dvorana je slišala in videla NUDE v najboljši obliki. Do začetka poletja boste NUDE videli na številnih odrih po vsej Sloveniji.

NUDE so kot dobro vino. Po četrt stoletja so vedno boljši in žlahtnejši. Turneja ob jubileju jih seveda intenzivneje vrača na odre. V okviru turneje, ki jih bo vodila po 12 odrih po Sloveniji, sta tudi dva, ki ju bodo odigrali z orkestrom. Prvega, celjskega, so odigrali v petek, 9.3.2018, 8. maja pa prihajajo v Cankarjev dom v Ljubljani, kjer bodo prvič samostojno nastopili na velikem odru Linhartove dvorane. Sicer jih boste videli najprej v Kranju, aprila v Slovenskih Konjicah, Ravnah na Koroškem, Mariboru, Prapretnem brdu na Severnem Primorskem, Žalcu, Šmarju, ponovno Ljubljani in na Ptuju.

V teku turneje napovedujejo tudi izdajo Simfoničnega koncerta ter studijske novosti, vendar o točnih datumih še ne govorijo. Lanski singl Kako naj pojem vesele pesmi je odlična napoved novih studijskih stvaritev.