Inna na letošnjem Božičnem DeeJay Time-u
2. oktober, 2013
Flora & Paris predstavlja pesem Vse si ti
2. oktober, 2013

U2 tribute skupina v Cvetličarni

V ljubljansko Cvetličarno prihaja v soboto, 16. novembra 2013 ob 21.00 najboljša tribute to U2 skupina Elevation – The U2 experience iz Velike Britanije, ki s svojim videzom, zvokom in izjemno interpretacijo navduši povsod kjer nastopi. 

Naj bo na malih, intimnih odrih ali pa pred večtisočglavo množico, Elevation ne pustijo nikogar ravnodušnega! Na koncertu ne bodo manjkale uspešnice, kot so Where the Streets Have No Name, I Still Haven't Found What I'm Looking For, With Or Without You, Sunday Bloody Sunday, Pride (In The Name Of Love), Desire, New Years Day, Bad in mnoge druge iz bogate kariere irskih U2.

V Ljubljani se torej obeta klubski, »intimen« in najboljši možni glasbeni večer za vse ljubitelje skupine U2. Videli smo jih pred tremi leti in pol in na željo mnogih fanov skupine boste spet deležni nastopa te nepogrešljive klubske zasedbe, ki se jo splača videti še enkrat ali pa prvič, če ste jo zamudili. Obeta se res kvaliteten rockovski večer, po koncertu z glasbo pozno v jutro s skladbami U2 in sorodnih skupin!

 
Po koncertu se obeta zabava, na kateri bomo slišali tudi številne rock uspešnice 80-ih in 90-ih let. Doživite številne uspešnice U2 na klubskem koncertu v vrhunski izvedbi The 2U Experience – Elevation! Na koncert v Ljubljano pridejo naravnost iz Manchestra! In to v času, ko U2 praznujejo 30. obletnico izida legendarnega albuma War iz leta 1983.
[iframe width=”600″ height=”450″ src=”//www.youtube.com/embed/9wYovwUdqCs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.