Zarolaj.si in Nina Pušlar med top 10 videi v Sloveniji v 2014
13. december, 2014
Cvek raku! Fuck cancer!
2. januar, 2015

V Črnomelj prihajajo Siddharta in S.A.R.S.

Prireditve Veseli december v Črnomlju še ni konec! Po dveh izredno uspešnih dogodkih, ki sta potekala pretekli konec tedna, se v četrtek, 25. decembra, obeta koncert Siddharte, S.A.R.S.-a in skupine Rock Defect, v soboto, 27.12., pa v Črnomelj prihaja Lepa Brena! Oba koncerta bosta potekala v ogrevani hali v Industrijski coni Kanižarica.

 
Na Veselem decembu v Črnomlju sta pretekli konec tedna potekala dva večera – v petek so na oldies goldies house-electro partyju navduševali Marko Nastić, Gramophonedzie, Paolo Barbato in Angel Anx; dan kasneje pa sta nastopila Dražen Zečić ter Ivana Kovač in zasedba Ful špon. 
 
Četrtek je na Veselem decembru v Črnomlju rezerviran za rockerje: nastopili bodo Siddharta, S.A.R.S. in Rock Defect!
 
Siddharta so ena od naših največjih in najbolj popularni zasedb. Nase so opozorili sredi devetdesetih let  in kmalu izdali prvenec Id. Sledilo je mnogo uspešnih studijskih albumov, odmevna sodelovanja s simfoničnim orkestrom, razprodani koncerti, koncertni spektakli (med drugim tudi stadionski koncert, pravi koncertni maraton in druge inovativne poslastice za oboževalce), turneje po tujini, številne glasbene nagrade in priznanja in še bi lahko naštevali. 
 
Srbska zasedba S.A.R.S. je bila osnovana leta 2006. Že njihova prva skladba, Budjav lebac, je doživela velik uspeh, ki je skupino čez noč izstrelil na glasbeni zemljevid širše regije. Tri leta kasneje S.A.R.S. izdajo prvenec, na katerem so tudi uspešnice Ratujemo ti i ja, Ana, Rakija. S.A.R.S. so do danes izdali tri albume (S.A.R.S., Perspektiva in Kuća časti), koncertirali so (in še vedno) po celi Evropi in na mnogih festivalih.