Nina Pušlar v remiksu skladbe Ta svet ne zna živet
23. maj, 2014
Electric Boogie in Polona Leben v singlu Čas za sanje
23. maj, 2014

V Ljubljano prihaja legendarni Billy Idol

Nastop  priljubljenega superzvezdnika pri nas je težko pričakovan in zelo zaželjen, kar dokazuje tudi prvo mesto v glasovanju medija In Your Pocket – koncert Billy Idola je bil izbran za najboljši koncert poletja 2014 v Ljubljani!
Britanski glasbenik Billy Idol je že več kot tri desetletja med najbolj prepoznavnimi in priljubljenimi imeni svetovne popularne glasbe. Poznan in cenjen je tudi kot igralec v filmih in ustvarjalec provokativnih in konceptualno dodelanih video spotov, kot avtor glasbe za filme, njegov močan imidž je vzor likom v filmih in animacijah – Billy Idol je prava pop rock ikona.
 
Predrzen in uporniški, hkrati pa občutljiv in seksapilen, je nevarni frajer glasbene scene že zdavnaj iznašel zmagovito formulo in svoj originalen stil – združil je energijo punka in udarnost rocka z zapeljivimi melodijami in plesnimi ritmi popa. Presegel je omejitve trendov in zaznamoval glasbeno zgodovino.  S svojim imidžem, izvajalsko karizmo in fascinantno zbirko hit pesmi White Wedding, Rebel Yell, Eyes Without a Face, Cradle of Love, Flesh For Fantasy, Hot In the City idr., ki so osvojile radijske valove, TV postaje, lestvice popularnosti, plesišča in postale brezčasne uspešnice različnih generacij, si je Idol pridobil status svetovne superzvezde.
 
Objavil je 7 studijskih albumov, 4 kompilacijske plošče, koncertni album, 34 single plošč, 26 video spotov in 7 video albumov. Za svoje dosežke je prejel nagrade (MTV, BRIT idr.) in številne nominacije zanje, med njimi tri nominacije za Grammy v kategoriji Best Male Rock Vocal Performance.
 
V torek, 24.6. 2014 se bo dvorana Tivoli tresla v udarnih uspešnicah Billy Idola, ki vabi: “Prihajam s svojim energičnim nastopom, z odlično skupino in priznanim kitarskim virtuozom Stevom Stevensom in s svojimi največjimi hiti ter še s kakšnim presenečenjem – odlična zabava bo!”