April predstavlja videospot za My FB song
23. marec, 2012
Premiera mjuzikla Pariz ali jaz
23. marec, 2012

V Škofjo Loko prihaja ElectriCity2012

Festival elektronske glasbe, ki ga  že drugo leto zapored organizira Društvo za razvoj urbane kulture,  bo zopet zaživel  15.6. v mestnem jedru Škofje Loke.
Na sedmih prizoriščih bodo različni dj-i, ki bodo izbrani preko natečaja, skrbeli za glasbo že od dopoldneva skozi celi dan. Sočasno bo v mestu organiziran tudi sejem , ki bo ponujal vse v zvezi z elektronsko glasbo in njeno promocijo.  V večernih urah  bo na glavnemu odru  koncert pospremljen s scenografijo in dodatnimi efekti za večji vizualni užitek. S tem bomo prireditev v mestu uradno zaključili, dogajanje pa se bo od tam preselilo  na grajsko dvorišče, kjer bo zabava potekala do ranega jutra ob zvokih znanih djev.
Vsi nadobudni, ki želite nastopati na festivalu, kot dj ali vj-ati nam pišite na electricity.festival@gmail.com (dopišite ‘Prijava DJ’/ ‘VJ’). Pripišite svoje podatke, kratko predstavitev in povezave do vaše glasbe/ vizualnih kreacij. Dobrodošli so vsi žanri. Čas za prijavo je do 1.maja, ko bomo razglasili vse izbrance!
Več na: www.electricity2012.si in http://www.facebook.com/pages/ElectriCity/

Festival elektronske glasbe, ki ga  že drugo leto zapored organizira Društvo za razvoj urbane kulture, bo zopet zaživel 15. junija v mestnem jedru Škofje Loke.
Na sedmih prizoriščih bodo različni dj-ji, ki bodo izbrani preko natečaja, skrbeli za glasbo že od dopoldneva skozi celi dan. Sočasno bo v mestu organiziran tudi sejem, ki bo ponujal vse v zvezi z elektronsko glasbo in njeno promocijo. V večernih urah bo na glavnemu odru koncert pospremljen s scenografijo in dodatnimi efekti za večji vizualni užitek. S tem bomo prireditev v mestu uradno zaključili, dogajanje pa se bo od tam preselilo  na grajsko dvorišče, kjer bo zabava potekala do ranega jutra ob zvokih znanih djev. 

Vsi nadobudni, ki želite nastopati na festivalu, kot dj-ji ali vj-ji, nam pišite na electricity.festival@gmail.com (dopišite Prijava DJ/VJ). Pripišite svoje podatke, kratko predstavitev in povezave do vaše glasbe/vizualnih kreacij. Dobrodošli so vsi žanri. Čas za prijavo je do 1.maja, ko bomo razglasili vse izbrance!

Več na www.electricity2012.si in na uradni FB strani.