Poslušajte vse skladbe Misije EMA 2012
23. februar, 2012
Foto: Maja Slavec
Na intervju smo povabili Mayo
24. februar, 2012

Vasko Atanasovski trio s promocijskim koncertom

Zasedba treh izjemnih mednarodno uveljavljenih slovenskih glasbenikov z Vaskom Atanasovskim na čelu, ki je avtor glasbe in besedil, predstavlja nov album ‘Come To Me’, ki bo konec februarja izšel pod okriljem založbe Celinka. Naslovna skladba s plošče je kot single objavil že lani, ob izidu plošče pa nam ponuja plesno radostno ‘Ladies of the Night’.
Glasbo stilsko težko klasificiramo, so pa ekstatičnost, živahnost, eklektično mešanje glasbenih stilov in brezkompromisnost, znane značilnosti njihovih nastopov, ki nikogar ne pustijo hladnega ali indiferentnega. Živahni ritmi nas hitro pokličejo k plesu. Besedila, v angleščini in srbohrvaščini, so v glavnem ljubezenska, navdihujejo pa s humorjem in izvirnimi, duhovitimi metaforami. Vasko Atanasovski redno koncertira na pomembnih festivalih in prireditvah po Evropi, igral pa je tudi že v New Yorku, Indiji in na Kitajskem, kjer se je Trio zasedba predstavila na turneji oktobra 2011. Vabljeni na nalezljivo hedonistično vedrino in predstavitev novega albuma:

Zasedba treh izjemnih mednarodno uveljavljenih slovenskih glasbenikov z Vaskom Atanasovskim na čelu, ki je avtor glasbe in besedil, predstavlja nov album Come To Me, ki bo konec februarja izšel pod okriljem založbe Celinka.
Glasbo stilsko težko klasificiramo, so pa ekstatičnost, živahnost, eklektično mešanje glasbenih stilov in brezkompromisnost, znane značilnosti njihovih nastopov, ki nikogar ne pustijo hladnega ali indiferentnega. Živahni ritmi nas hitro pokličejo k plesu. Besedila, v angleščini in srbohrvaščini, so v glavnem ljubezenska, navdihujejo pa s humorjem in izvirnimi, duhovitimi metaforami. Vasko Atanasovski redno koncertira na pomembnih festivalih in prireditvah po Evropi, igral pa je tudi že v New Yorku, Indiji in na Kitajskem, kjer se je Trio zasedba predstavila na turneji oktobra 2011.

Vabljeni na nalezljivo hedonistično vedrino in predstavitev novega albuma.