Katja Šulc z novim singlom O brîsind sîn me najavlja nov album
5. april, 2016
Skupina Kingston kmalu z novim singlom Alle Alle
5. april, 2016

Večer z Andrejem Šifrerjem v Škofji Loki

Konec aprila se v Škofjo Loko vrača legendarni Andrej Šifrer, ki ga v naslednjem mesecu v ZDA čaka snemanje nove plošče. 

Andrej Šifrer je slovenski pevec in skladatelj zabavne glasbe, ki ima za sabo dolgo in uspešno kariero. Največkrat zabavljaško razpoloženi glasbenik, ki je včasih podiral rekorde pri prodaji kaset in plošč ter se s svojim dolgim spiskom zdaj že zimzelenih uspešnic uvrstil na seznam tistih, ki jih radi kategoriziramo z oznako legenda. Za imidžem vedno nasmejanega preprostega moža iz Gorenjske se skriva tudi resna plat, tista, ki je prinesla diplomo pravne fakultete in piše med množico manj priljubljene, razmišljujoče pesmi.
 
Svojo glasbeno pot je začel leta 1971 s skupino Tektiti, njegova prva skupina pred tem pa se je imenovala Ajvar& Co. Leta 1975 je posnel svojo prvo skladbo, medijsko pozornost pa je dosegel s skladbo Zoboblues. Nanizal je mnogo glasbenih uspešnic, kot Vse manj je dobrih gostiln, Moj oče, Bil sem mlad, Debeluhi, Martinov lulček,.. Leta 1988 je za skladbo Za prijatelje na tekmovanju slovenska popevka dobil nagrado. Je tudi avtor glasbene opreme za eno najbolj gledanih slovenskih TV-nadaljevank, Naša krajevna skupnost.