Joan Baez jeseni s koncertom v Ljubljani
8. julij, 2014
Inmate najavili turnejo s Sonic Syndicate
8. julij, 2014

Victory z novo skladbo Skupaj s teboj

Po treh uspešnih singlih, ki so skupino Victory redno uvrščali na seznam najbolj predvajanih slovenskih pesmi v zadnjih treh letih, se je skupina odločila, da sprejme povabilo na festival MMS 2014 (Melodije Morja in Sonca), kjer so pred 16 leti že osvojili nagrado občinstva.

Dan brez tebe, Živeti spet in Zaljubljena so pesmi, ki so fantom iz zasedbe Victory, kot pravijo sami, prinesle novo svežino in drugačen pečat v glasbenem ustvarjanju. Tako nadaljujejo tudi z letošnjim singlom Skupaj s teboj. Povabilu organizatorjev na 34. festival Melodije morja in sonca, ki se je odvil v Portorožu, so se Victory z veseljem odzvali, saj so ravno za to obdobje načrtovali novo skladbo. To je bendovsko obarvana skladba v hitrejših ritmih in z modernim pristopom, vendar spevnostjo, ki je ravno pravšnja za poletne in jesenske mesece. Skupaj s teboj se je med glasbeniki in mediji na letošnjem festivalu mnogim vtisnila kot ena najbolj spevnih pesmi letošnjega festivala, saj so si jo že ves vikend, tudi med vajami, udeleženi na MMS požvižgavali. Značilen Mikijev žvižg in Robijev prepričljiv vokal sta tisto, kar sta dala pesmi piko na I.
 
VICTORY – Skupaj s teboj VICTORYSKUPAJSTEBOJ.mp3
 
Victory so že vso poletje zasedeni in delavni z nastopi na najrazličnejših prireditvah, dogodkih in zabavah in redno pred širšim občinstvom predstavljajo svoje pesmi in veljajo za enega najuspešnejših party bandov v Sloveniji.