aynee1
album: AYNEE – ZDAJ SEM TU
4. november, 2010
kosta
mp3: Novi singel: KOSTA – BAGRA
4. november, 2010

video: MARIA MASLE – SOJ TEME

MariaMasle_TiborGolob

MariaMasle_TiborGolobMaria Masle, najmlajša slovenska latino diva, ki je zaradi podpisa pogodbe z mednarodnim managementom spremenila svoje ime iz rojstega imena Nuša Basle, je postregla z videospotom za skladbo Soj teme, ki je nastala v Amsterdamu. Videospot, v katerem lahko vidite tudi plesalke Jay Dance studia, ki delujejo pod okriljem koreografa Jerneja Šerjaka, je v hotelu Habakuk posnela produkcijska skupina Baza Media 2.1.

Za pesem Soj teme je glasbo in aranžma ustvaril Kevin Koradin, frontman skupine Tide, v sodelovanju s producentom Cliffordom Goilom, besedilo pa je napisala piarovka in tekstopistka Kaly Kolonič: “Besedilo govori o tem, da lahko negativne stvari vedno obrnemo v pozitivne. Soj teme je lahko za nekoga zgolj tema, drugemu pa predstavlja dan. Vedno je potrebno gledati le iz pravega zornega kota. Pesem je prežeta z metaforiko, hkrati pa je polna upanja in pozitivnega vplogleda v življenje.”

Kevin Koradin je o sodelovanju z Mario povedal: “V preteklosti sem že razmišljal o tem, da bi delal glasbo za različne izvajalce in skupine in zadnje mesece to tudi uresničujem. Za izjemno talentirano slovesnko pevko Mario Masle sem oblikoval skladbo v vročih latino ritmih, a je pesem še vedno dovolj pop, da bo na glavo obrnila radijski eter.”

Za stajling v videospotu je poskrbela priznana stilistka Vesna Mirtelj, za nakit Bojana Kovacic Zemljic – E2RD, Nina Perko za pričesko, Miricota za dodaten ‘outfit’, make up pa je poskrbela Mateja Naberšnik, odlična vizažistka in sestra režiserja Marka Naberšnika.
{loadposition mariam1}