leila15
video: LEILA – TI SI
15. februar, 2011
alya15
novica: ALYA V POLNEM ZAGONU
15. februar, 2011

video: SAMO BUDNA – DNEVU SE SLABO PIŠE

samobudna15

samobudna15Po nekaj mesečnem ustvarjalnem premoru se novodobni plodni avtor iz Prlekije, Samo Budna, vrača na glasbeno sceno z novim singlom Dnevu se slabo piše. S skladbo Dnevu se slabo piše, ki ima nadvse spevno nalezljiv refren, Samo ponovno pokaže, da je izjemno talentiran glasbenik in izvrsten avtor. Za produkcijsko dovršenost pa sta tokrat skrbela Krešimir Tomec in Marko Grabber.

Samo Budna nedvomno sodi med najbolj talentiranih slovenskih glasbenikov in je že dvajset let kreativen v svoji glasbeni smeri. Prvič smo ga spoznali kot član skupine Marko banda, kasneje kot voditelj in vodja Prleške zasedbe Posodi mi jurja. Poleg tega je Samo Budna kot violinist že vrsto let nepogrešljiv član spremljevalne zasedbe Vlada Kreslina. Pred nekaj leti  se je podal na samostojno pot in objavil ploščo Manj je več (Sedvex, 2009), ki je bila med poslušalci več kot odlično sprejeta. Singli Festival kiča,  Komu boš kaj rekla in Manj je več so dosegli precejšen uspeh tako na radijih kot tudi na koncertih.

V sodelovanju z režiserjem Vitomirjem Kaučičem je za Dnevu se slabo piše posnel videospot na izjemni lokaciji, saj se ambient nove zgrajene bioplinarne v Središču ob dravi popolnoma ujema s ponavljajočim utripom pesmi.
{loadposition samob1}
Dnevu se slabo piše predstavlja nekakšen uvod v novo samostojno ploščo, ki jo v sodelovanju s preverjeno ekipo odličnih glasbenikov že pripravlja!