Foto: Zoran Abram
Hamo & Tribute 2 Love na Slovenskem tednu glasbe
7. februar, 2013
Foto: Nataša Urbančič
Kulturno nekulturna Klemen Klemen in N’toko
9. februar, 2013

Viva Viktor!!!

Če človek nekaj dela z velikim veseljem, celo z navdušenjem, potem je menda samo vprašanje časa, kdaj (silne) množice spoznajo, da je to, dotično, kar dela, dobro. Če ima človek srečo, dotično spoznajo celo kot odlično!

Ekipa Spletne revije Zarolaj.si s huronskim veseljem cenjeno bralstvo obvešča, da se je uvrstila med pet finalistov za letošnje Viktorje! Obiskovalci spletnih strani, poslušalci, gledalci ste nam izkazali IZJEMNO čast in nas izglasovali v prestižno družbo še štirih spletnih strani, ki se bodo potegovale za najprestižnejše priznanje na področju medijev in popularne kulture. Spletna revija Zarolaj.si, ki se je na svetovnem spletu prvič pojavila 1. junija 2010 in do danes objavila več kot 3500 člankov o slovenski glasbi in glasbenikih, se poteguje za Viktorja v kategoriji SPLETNE STRANI pod zaporedno številko 5.

Za Viktorje lahko, spoštovane bralke in bralci, podporniki Zarolaj.si, glasujete s sporočilom SMS VIK + kategorija + zaporedna številka kandidata na številko 6767, pri čemer je oznaka za kategorijo spletnih strani: NET. Npr. VIK NET 5 na 6767. Glasovnice najdete tudi v nekaterih priljubljenih revijah; Jani, Lady in Stopu. Viktorji bodo marca podeljeni na slavnostni prireditvi, na kateri se vsako leto zbere smetana slovenskih medijskih ustvarjalcev. Letos bo med njimi, tudi (in predvsem) po vaši zaslugi, Spletna revija Zarolaj.si.

Majhna ekipa navdušencev nad slovensko glasbo je očitno ustvarila spletni medij, ki dela kvalitetno, prepoznavno in z velikim veseljem! In resnično nas neznansko veseli, da je naše delo naletelo na lep odziv. Naši kratkoročni načrti? Visoko v zrak marca dvigniti Viktorja za NAJBOLJŠO SPLETNO STRAN v Sloveniji!

Pravila glasovanja so objavljena na www.svet24.si/2012/12/izbirajte-viktorje-/. Cena poslanega sporočila je po ceniku vašega operaterja. Cena prejetega SMS sporočila je 0,99 EUR in vključuje DDV.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.