Z Zarolaj.si brezplačno na koncert Tonyja Cetinskega v Cvetličarno
5. december, 2013
Pester Veseli december v Črnomlju
6. december, 2013

Vlado Pilja z novim singlom Greva skupi naprej

Novi singel Greva skupi naprej izjemnega vokalista Vlada Pilje je že drugi avtorski projekt, ter plod uspešnega sodelovanja z Damjanom Kuzmijakom!

Prvi skupni korak, je bila avtorska pesem Vino, morje in kitare in je dala dvojcu zagon za nadaljno ustvarjanje avtorskih projektov!
 
Vlada Piljo mnogi poznajo kot lepega Daso, ko je Slovenijo v hipu osvojil z uspešnicami z humornim besedilom. S ponosom se ozre nazaj in se še danes mnogokrat  spomni odličnih nastopov zaradi odlične publike.
 
Kmalu je začutil, da mora poslušalcem predstaviti sebe, saj si le tako lahko najbolj iskren do ljudi, ki so ti zvesti. Velika želja je prevevala trema a se je s prijateljem Damijanom opogumil in zato vam danes predstavlja že drugi singel.  
 
“Navdih za to pesem sem dobil na sprehodu z opazovanjem okolice in ljudi, nato pa opazil zelo simpatičen starejši par. Zaradi njune energije sem se ustavil in ju opazoval nekaj časa, saj sta me očarala z vedenjem. Bila sta kot prvič zaljubljena najstnika … od tu sem črpal nove rime.” Snemala sva v studiu Aleša Zibelnika, ki je tudi producent pesmi.