Siddharta in Simfonični orkester RTV Slovenija dvakrat razprodala Cankarjev dom
21. junij, 2013
Dweal in Tide skupaj v Kranju
21. junij, 2013

Vlado Pilja z novim singlom Vino, morje in kitare

Po enoletnem glasbenem premoru se Vlado Pilja vrača z avtorskim singlom Vino, morje in kitare, ki ga je ustvaril s članom skupine Pop Desing Damijanom Kuzmijakom. Novi singel je lahkotnejših ritmov s poletno obarvanim besedilom, ki govori o poletju, zabavi in sproščenem vzdušju.

"Pesem je osebne narave in govori o dekletu, ki ga imam rad in ki mi je dalo navdih. Singel smo snemali pri odličnem producentu Alešu Zibelniku v Ljubljani. In se ob tem tudi zelo zabavali," je povedal Vlado, ki pesmi ustvarja povsod.
 
Zadnji singel, ki ga je Vlado izdal Še zeleno je požel velik uspeh pri poslušalcih. Zakaj se je Vlado odločil popolna za avtorski projekt, nam je povedal, da se mu je v zadnjem letu nabralo veliko materiala, ki ga želi deliti s svojimi poslušalci! "Mnogokrat dobim kakšno idejo v avtomobilu ali zgodaj zjutraj, ko vstanem. Največkrat pa nastajajo v času, ko opazujem mimoidoče in razmišljam o življenjskih zgodbah."
 
O prihajajočem poletju je povedal: "Meni osebno je vsako poletje nova zgodba, nekakšen nov spomin, izkušnja. Skratka, poleti vedno uživam, zato si bom letošnje poletje s punco mogoče privoščil za kakšen dan ali dva. Drugače se bom pa intenzivno posvetil nastajanju novih pesmi, ker imam še veliko idej," je za konec še dejal pevec, ki že pripravlja naslednji singel ter upa, da bo čim prej izšel tudi album.