Zaklonišče prepeva predstavlja video za singel Samo da prođe demokratija
18. februar, 2014
Metalsteel z drugim singlom New way of thinking
18. februar, 2014

Werefox nadaljujejo s koncertnim maršem

Udarno na koncertih odrih v Lendavi, Ljubljani, Ravnah na Koroškem, Mariboru in na festivalu Jürjevo je (Sv. Jurij).

S singlom March of the Finest, za katerega je spot posnel veteran Ven Jemeršič, se je skupina Werefox pred dobrim letom in pol predstavila javnosti in v predogled ponudila izjemno poslušljiv komad, ki je nakazal, česa se lahko nadejamo ob izidu albuma. Le-ta je ugledal luč sveta v digitalni in fizični obliki v začetku 2013 pod okriljem založbe God Bless This Mess.
 
Drzna, suverena ritem sekcija v navezi s katarzično-soničnimi kitarskimi eskapadami, prepletena s senzibilnim, nabrušenim vokalom pevke; destilat, ki je prvenec I Am Memory s svojimi enajstimi skladbami dodobra usidral v glasbeni prostor, požel odobravanje glasbenih kritikov in hkrati postavil nove mejnike v t.i. rock alternativi. 
 
Številni promocijski koncerti, nastop kot predskupina My Bloody Valentine, Aritmični koncert na RTV SLO, nastop na Izštekanih 20 – to so le nekateri izmed dogodkov, ki so zaznamovali pestro in uspešno leto 2013.
 
Z drugim, zasanjanim, roadtrip videospotom The Redneck Genius Story, posnetim prejšnje poletje pod taktirko študentke AGRFT Katarine Rešek, Werefox uspešno nadaljujejo zgodbo I Am Memory s poklonom ameriškemu piscu Harryju Crewsu in njegovi noveli The Car. 
 
V letu 2014 vsekakor sledi tretji videospot, a najprej … koncertni marš! Marširanje se prične 22.2. v Lendavi  (MKI Mansarda), nadaljuje 7.3. v Ravnah na Koroškem (KMKC Kompleks), naredi postojanko v prestolnici 19.3. (CHANNEL ZERO), 12.4 v Mariboru (klub Satchmo) in 25.4. na festivalu Jürjevo je (Sv. Jurij). Več datumov sledi!
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.