Mitja Podlesnik z novim singlom Do srca
3. november, 2014
Vstaja Bakaline v Cerknem
9. november, 2014

White stain s koncertom v Orto baru napovedujejo album Attached

Ljubljanski punk rock trio White Stain bo v soboto, 29. novembra v Ortu baru premierno predstavil rezultat letošnjega studijskega dela – plošček naslovljen Attached, na katerem je skupina intenzivno delala od julija, nosi izbor desetih skladb, ki so nastajale v zadnjih štirih letih. 

Prvi album bo tako nov korak v zgodbi, ki jo je začela izdaja demo CD-ja in v letu 2010 EP-ja z naslovom Evolution. Attached prinaša nov zvok, ki so ga White Stain v zadnjih letih pilili na številnih koncertih doma in po tujini, pri čemer izpostavimo več evropskih turnej – zadnja mad njimi so bo odvila prav v času pred izzidom plošče in bo skupino popeljala v Italijo, Francijo in Belgijo.
 
Na velikem koncertu v malem Orto baru bomo tako lahko slišali vse skladbe iz (pre)dolgo pričakovanega albuma, kot tudi nekaj starejših komadov, ki se sicer le redko znajdejo na repertoarju. Ob tej posebni priložnosti se bo bendu na odru pridružilo nekaj bolj in nekaj manj pričakovanih gostov, pri čemer nostalgije in zabave ne bo manjkalo. Vstopnina z vključenim CD-jem bo znašala simboličnih 5 evrov.
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.