Sveža zasedba Neon Spektra predstavlja album
16. januar, 2012
Cvetličarna še zadnjič!
16. januar, 2012

Z nastopom Cari Lekebusch in Joel Mull se pričenja Reload sezona

Letošnjo Reload sezono začenjamo z dogodkom, ki se bo zapisal kot eden največjih v letošnji klubski sezoni!
Na januarsko edicijo namreč prihajata švedska techno veterana, Cari Lekebusch in Joel Mull, ki bosta predstavila koncept legendarne založbe H-Productions, ki že od vedno velja za inovativno silo v svetovni techno sceni. Ob koncu leta 2011 je H-Productions praznovala svojo neverjetno 18. obletnico obstoja in ob tej priložnosti je ustanovitelj Cari Lekebusch izbral ekipo klasičnih techno imen, ki bodo med seboj sodelovala produkcijsko kakor tudi preko nastopov in bodo tvorila koledar izdaj in dogodkov, ki bo vodil H-Productions skozi leto 2012. Luke Slater, The Advent, Jesper Dahlbäck, Joel Mull, Alexi Delano in Tony Rohr bodo prispevali single, albume, mix kompilacije in skupaj nastopali na ekskluzivnih H-Productions dogodkih, ki bodo potekali samo na najboljših techno prizoriščih po Evropi. V veliko čast nam je, da je klub Marco Polo med izbranimi.

Letošnja Reload sezona se začenjama z dogodkom, ki se bo zapisal kot eden največjih v letošnji klubski sezoni! 

Na januarsko edicijo namreč prihajata švedska techno veterana, Cari Lekebusch in Joel Mull, ki bosta predstavila koncept legendarne založbe H-Productions, ki že od vedno velja za inovativno silo v svetovni techno sceni.

Ob koncu leta 2011 je H-Productions praznovala svojo neverjetno 18. obletnico obstoja in ob tej priložnosti je ustanovitelj Cari Lekebusch izbral ekipo klasičnih techno imen, ki bodo med seboj sodelovala produkcijsko kakor tudi preko nastopov in bodo tvorila koledar izdaj in dogodkov, ki bo vodil H-Productions skozi leto 2012.

Luke Slater, The Advent, Jesper Dahlbäck, Joel Mull, Alexi Delano in Tony Rohr bodo prispevali single, albume, mix kompilacije in skupaj nastopali na ekskluzivnih H-Productions dogodkih, ki bodo potekali samo na najboljših techno prizoriščih po Evropi. V veliko čast nam je, da je klub Marco Polo med izbranimi.