Frenk Nova in Kataya predstavljata Svet je tvoj
19. marec, 2016
Tilen Šinko predstavlja novo skladbo in videospot Blizu sem
22. marec, 2016

Za Kingstoni uspešna Brkinska fešta in zbiranje predlogov za naslov novega singla

Brkinska fešta, ki je 16. marca, potekala v organizaciji Kluba študentov Ilirska Bistrica, je gostila Skupino Kingston na koncertu v Ljubljanski Emonski kleti. Večni žurerji so zopet naredili pravo Galamo da se je Emonska klet tresla od pozitivnih vibracij.

Organizatorji so bili še posebej zadovoljni, ker se je fešte  udeležilo veliko število študentov tudi iz drugih klubov. Na Kingston koncertni listi niso manjkali hiti kot so Mi delamo Galamo, Danes je moj dan, Luna nad obalo, Cela ulica nori …
 
Koncertno zapolnjen marec se bo v prihajajočem vikendu nadaljeval z nastopom v Koštaboni, april pa se bo pričel s koncertom v novogoriški Magmi X. Prav letos fantje praznujejo častitljivo obletnico Okroglih 22 let skupine Kingston. Ob tej priložnosti bodo v rodni Idriji, 18. junija, pripravili jubilejni koncert.
 
Do takrat lahko ob njihovih hitih uživate na enem od njihovih prihajajočih koncertov: 26.03. Koštabona; 01.04. Magma X, Nova Gorica; 15.04. Cubus, Novo mesto; 20.04. Trust, Maribor; 23.4. Na Nami, Kočevje; 29.4. Černalevci
 
Prav te dni pa je skupina Kinston na svoji Facebook strani objavila pomoč pri izbiri predloga za naslov novega singla, ki bo izšel v začetku maja. Kingstoni so izbor skrčili na tri predloge, med katerimi lahko izbirajo njihovi Facebook prijatelji, in sicer: Hop Hop, Alle Alle in Go Go. Glasovanje je zelo aktivno, mnogi pa so predlagali tudi svoje predloge za naslov skladbe. Ne smemo pa pozabiti, da bodo vsi, ki bodo v komentar zapisali svoj predlog, sodelovali v žrebanju, za Kingston praktično darilo.