Foto: Andrija Majsen
Valuk v prvem videu za skladbo Meč očetov
28. oktober, 2013
Mia Žnidarič z novim singlom Peel Me a Grape
28. oktober, 2013

Zablujena Generacija z novim singlom Čas ustavil bi

Živimo v času, v katerem zmanjkuje časa za iskanje rešitev za izhod iz preteklih zablod – vsaj tako pravijo.  Živimo v času, v katerem nihče več nima časa niti zase niti za svoje najbližje. Čas obvladuje vse kar diha in živi.  

Skratka, živimo v času v katerem posameznik ne ve več ali naj se jezi na svet okoli sebe ali naj bo nastrojen, naj bo uporniški ali pa mu ne preostane drugega, kot da se prepusti žalosti in nemoči.  Torej, če si v črno beli sliki predstavljamo zgoraj opisano situacijo, smo potemtakem vsi prisotni zgolj potniki s tretjerazredno vozovnico v roki, ki smo si za potovanje izbrali vlak brez vsakršnih zavor. Ta vlak je čas. Ali ga je mogoče ustaviti ali vsaj upočasniti? 
 
Zablujena generacija po zadnjem studijskem albumu, šestem v vrsti, ki nosi naslov » Mi smo stare pizde«, tokrat v eter pošilja povsem novo s čustvi naelektreno pankrokersko balado z naslovom Čas ustavil bi. Kot potniki tega podivjanega vlaka – časa, se tudi Zablujencem ob pogledu skozi umazano okno v dim ujetega vagona rišejo slike iz preteklosti. Takrat smo živeli in ne ravno obratno, živeli da bi preživeli. Polno je zgodb o nekontroliranih zabavah, o ljubezni in prijateljstvu. 
 
Zablujena generacija se v novem singlu Čas ustavil bi, dotika tistega dela preteklosti, ki je nabit z emocijami. Inspiracijo iščejo v izgubljeni ljubezni, prijateljstvu in še mnogo več.  Do potankosti dovršena in silovita zvočna slika prihajajočega singla Čas ustavil bi, je podkrepljena s trdim ter prepričljivim rokerskim udarcem po s kilometrino posutem bobnarskem setu, ki poslušalca v valovih popelje do himničnega in s čustvi nabitega refrena, kjer … kjer se za delček sekunde ustavi čas. Ta sladek in neponovljiv trenutek se Zablujeni generaciji ponuja na koncertih, v živo, v neposrednem stiku, kjer preznojena množica kot eno dvigne roke v zrak – takrat se dogaja kemija. Spontana dejanja so tista, ki se ti za vedno vtisnejo v spomin in tega ne pozabiš nikoli. Za trenutek se je ustavil čas…
 

ZABLUJENA GENERACIJA – Čas ustavil bi ZablujenageneracijaCasustavilbi.mp3