Foto: Dejan Nikolič
Nuša Derenda z novim video spotom za pesem Kakor ptica, kakor pesem
6. november, 2013
Zoran Predin Quartett v novem singlu Margita
6. november, 2013

Ževža predstavil videospot za skladbo Rožica

Ževža je eden od slovenskih glasbenikov, ki ga že dodobra poznamo predvsem po dobri in iskreni glasbi. Avtor skladb Ne me učit in Želim si, podložen z mnogimi sodelovanji, je fant z ogromnim srcem. Že zaradi svoje življenjske preteklosti je postal bolj previden do zunanje okolice, a mladi reper se ne da! 

Pred dobrim mesecem smo izvedeli, da snema svojo samostojno ploščo, a je bil še vedno zelo skrivnosten, vse do danes. Kot je Ževža takrat dejal, ima pripravljen glasbeni material, ki ima posebne datume za določene ljudi, katerim je tudi posvetil svoje delo. In res, 5. november je za Ževžo poseben datum, saj je človek z veliko pozornosti svoji punci Tamari Andreuzzi posvetil pesem z naslovom Rožica za katerega je tudi posnel videospot z ekipo Unity Visual, ter ji ga izročil kot del darila za 4. obletnico njunega skupnega življenja.  
 
"Snemanje z mojo ekipo Unity Visual, ki jo sestavljajo Hugo Smeh, Bor Kiswarday, Matic Klemenc, ter moja malenkost, se je začelo ustvarjati konec avgusta letos. Posneli smo veliko različnega materiala, snemanje videospota Rožica pa je bilo že samo po sebi zelo zanimivo, saj je bila to zame ena od večjih želja v letošnjem letu ter, zopet, neka nova izkušnja. Snemali smo tri snemalne dni in posneli več kot šest ur video materiala na različnih lokacijah. Glasbo ter besedilo Rožice sem naredil sam, prav tako pa tudi idejno sestavil scenarij za videospot, saj sem v videospotu želel prikazati, kaj vse vsebuje ljubezen, oziroma zveza dveh partnerjev z njegovega vidika. Pri idejah za videospot mi je pomagal Matic Klemenc, za kamero ter montažo pa sta poskrbela mlada ambiciozna fanta Bor, ter Hugo," pove Ževža, ki že nestrpno pričakuje 
izdajo svojega prvega albuma, ki ga napoveduje s singlom Rožica.
 
[iframe width=”600″ height=”338″ src=”//www.youtube.com/embed/1jyRCrIaX3s” frameborder=”0″ allowfullscreen ]