Hex in Red five points star predskupini Manu Chau
5. september, 2013
Katarina Juvančič in Dejan Lapanja ozaveščata s skladbo Uspavanka za Fride
5. september, 2013

Zlatko predstavil videospot Princi Fužinci

Foto: Katja Gaspari Leben

Foto: Katja Gaspari Leben

"Hvala bogu da sm rastu na Fužinah!", pove Zlatko v zadnji vsrtici pesmi Princi Fužinci iz opevanega albuma Plečnikova roža, za isto pesem pa je priljubljeni raper sinoči predstavil tudi pripadajoči video spot, ki je nastal kje drugje kot na Fužinah. 

V spotu je sodelovalo veliko majhnih in velikih »fužincev«, ki so več kot z veseljem priskočili na pomoč Zlatku pri snemanju izdelka, ki v unikatni luči predstavi kraj, ki je »naredil« enega najboljših slovenskih raperjev in na katerega je Zlatko še kako ponosen. 
 
"Namen projekta je tudi predstaviti ljudem, kaj Fužine v resnici so. Med drugim tudi idealen kraj za mlade družine! Na dosegu rok je vrtec, šola, igrišča, trgovina, sprehajalne poti in vse to v okolišu s krasnimi ljudmi!", je ob sinočnjem dogodku še dodal Zlatko, ki s svojo pozitivno naravnanostjo na svojevrsten način vsekozi pomaga pri rušenju takšnih in drugačnih stereotipov.
 
Sinočnja predstavitev video spota pa je bila tudi napoved prihajajočega filma Gorana Vojnovića, Čefurji raus, ki ga v kinematografih pričakujemo 3. oktobra. V video spotu se nahaja kar nekaj utrinkov iz filma, posnetem po knjižni in kasneje gledališki uspešnici, za katero si je Goran Vojnović med drugim prislužil nagrado Prešernovega sklada. Dogodka se je tako udeležila tudi ekipa Čefurjega rausa, ki je z navdušenjem pozdravila Zlatkov uvod v oktobrsko filmsko dogajanje.
 
[iframe width=”600″ height=”450″ src=”//www.youtube.com/embed/hBK94-u1dAc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]