2cellos z novim albumom In2ition tudi v Sloveniji
25. januar, 2013
Foto: Marko Ocepek
CoverLover predstavljajo Vse je v glavi
25. januar, 2013

Zlatko z novim singlom Hvala ti

Foto: Katja Gaspari Leben

Foto: Katja Gaspari Leben

“Hvala ti, zlata si, ko so drugi vsi mižal, ti si dvigala me s tal.” Tako zveni le delček zahvale, ki jo je Zlatan Čordić – Zlatko v svoji pesmi Hvala ti namenil komu drugemu kot svoji mami.

In ravno te dni na raperjevem Facebook profilu poteka prav posebna akcija, v kateri se lahko s pomočjo Zlatka na svojevrsten način tudi vi zahvalite svoji dragi osebi. In kako to storite? Na Zlatkov zid obesite zahvalo – lahko je napisana, narisana, lahko je v obliki posnetka, važno je, da je unikatna in da prihaja iz srca. Med najboljšimi in najbolj izvirnimi bo Zlatko izbral tistega, ki bo svoj hvala lahko povedal v novem video spotu za pesem Hvala ti, sladko pa bo nagrajenih tudi top 10 zahval.

Sicer pa bo novi video spot svojo luč ugledal 14. februarja, pri snemanju pa so na pomoč že priskočili učenci OŠ Nove Fužine in pa tamkajšnji vrtec. In kaj o svoji pesmi pravi avtor Zlatko? “Že samo za pogum, da nas spravijo na ta svet, si matere zaslužijo vso spoštovanje! V svojem komadu, ki sem ga posvetil moji mami, sem zapisal tudi vse o zagonetkah, ki jih ta odnos povzroči. Od tega, da pogosto ravno mame dobijo servirano našo slabo voljo, do tega kako neskončno rad imam svojo mamo. In najbolj me razveseli, ko mi kdo pove, da je doma svoji mami zavrtel moj komad in ji na ta način rekel hvala.”

In če boste ob poslušanju Hvala ti tudi vi dobili željo, da pesem zavrtite svoji dragi osebi, potem je Zlatku kot že tolikokrat do sedaj, s svojim razvezanim jezikom uspel zastavljeni cilj!

ZLATKO – Hvala ti ZlatkoHvalaTi.mp3