Foto: Dejan Nikolič
Hellcats z novim singlom Divja pot
20. november, 2013
Matjaž Jelen z albumom Nov dan
21. november, 2013

Zlatko z novim videospotom za Uop Uop

Foto: Katja Gaspari Leben

Foto: Katja Gaspari Leben

Zlatkov izjemno uspešen album Plečnikova roža, ki je 1. novembra praznoval svoj 1. rojstni dan, je tako rekoč še vedno v polnem pogonu. Ob številnih nastopih in njegovi live prezentaciji se ob enem tudi drug za drugim vrstijo video spoti iz omenjenega albuma.

Vsi zapovrstjo imajo odlične odzive publike, predvsem pa zavidanja vredno gledanost Zlatkovih oboževalcev, ki jih je iz dneva v dan več in več.
 
Tokrat se nam Zlatko predstavlja v video spotu za komad Uop uop, ki je nastal na ljubljanskih ulicah in pa v prodajalni CD-jev. Zlatko je ob nastajanju novega izdelka povedal: “Danes so ljudje nekako pozabili na tisti gušt, ki ga čutiš, ko kupiš izvajalčev novi album. Downloadanje albuma iz spleta se z nakupom nikakor ne more primerjati. Malo je še tistih, ki si dajo na glavo slušalke, grejo skozi vse komade, besedila in resnično začutijo, kaj je avtor svojemu poslušalcu želel dati. Po drugi strani pa so mi pri Plečnikovi roži številni moji fani dokazali, da so boljši od povprečja in da še cenijo pravi izdelek v svojih rokah!” Ob tem se je Zlatko zahvalil tudi ekipi ZEDS, Roku Ponikvarju in Urški Vavpetič, ustvarjalcem novega video spota.
 
Poleg novih video kreacij pa bomo v mesecu decembru priča tudi izdaji Zlatkovega mixtape-a, ki je v pripravi od letošnjega poletja. Novi izzivi priljubljenega Fužinca torej že trkajo na vrata!