Manuella z novim singlom V tvojem ognju (Inferno)
2. junij, 2013
San Di EGO z novim singlom Sonce je tam kjer si ti
3. junij, 2013

Zombi v katakombi, priredba pesmi Pridigarjev, novi singel skupine Sell out

Foto: Žiga Lovšin

Foto: Žiga Lovšin

Skupina Sell Out je znova dokazala, da nikoli ne počiva ter nam vedno postreže z novim, pozitivnim, energičnim ska materialom. To dokazuje tudi novi, energijsko nabit singel z naslovom Zombi v katakombi.

Pesem je izšla tudi na kompilaciji Tribute to Pridigarji, kjer še z drugimi odličnimi izvajalci v čast 25. obletnici delovanja Pridigarjev sestavljajo mozaik tega projekta. Fantje obenem napovedujejo pestro poletje, saj intenzivno pripravljajo material za novo ploščo. Po uspešem nastopu na zaključnem koncertu Majskih iger za Bežigradom čakajo skupino tudi številni  koncertni nastopi, ki so dokaz več, da se fantje zavedajo, da je za uspeh potrebno trdo delati in vedno ponuditi nekaj novega.

Ob priložnosti so fantje povedali: "Sell Out smo se z velikim veseljem in zagnanostjo odzvali povabilu založbe Giljotina ter skupine Pridigarji. Izbrali smo si po našem mnenju pesem, ki nam je pisana na kožo in za katero smo se resnično potrudili, da jo preoblečemo v prava Sell Out oblačila. Za pesem bo kmalu na ogled tudi novi videospot. Za poletje imamo pripravljenih še več presenečenj, o njih boste kmalu slišali. Ponosni smo, da smo Sell Out lahko del celotne zgodbe PRIDIGARJI XXV. Se pa že veselimo prihajajočih koncertov, kjer bomo publiki, ki je je pred odrom vedno več, ponovno predstavili našo zgodbo in glasbo."

SELL OUT – Zombi v katakombi SellOutZombivkatakombi.mp3