Andrej Šifrer in Jan Plestenjak v skladbi Lepa dekleta ljubijo barabe
12. december, 2011
Foto: Tzar
Za praznične dni Katrinas predstavljajo Drobne bisere
12. december, 2011

Zoran Predin in Matija Dedić napovedujeta promocijo albuma Tragovi u sjeti

Zoran Predin in Matija Dedić sta z osupljivo ploščo predelav ‘Tragovi u sjeti’ presenetila in navdušila mnoge, zagrebško koncertno promocijo plošče 21. decembra pa napovedujeta z videospotom za Bregovićevo ‘Te noći kad umrem’.
‘Tragovi u sjeti’ prinaša ducat imenitnih predelav, ki so vtisnile nepozaben pečat številnim generacijam – od Begovićeve ‘Te noći kad umrem’, Runjićeve ‘Galeb i ja’, ki je najbolj poznana v nepozabni izvedbi Oliverja Dragojevića, Metikoševi ‘Magli’, Balaševićevi ‘Priča o Vasi Ladačkom’, ‘Jesen u meni’
Slovenski pevec Zoran Predin in vrhunski hrvaški pianist Matija Dedić bosta celotno ploščo ‘Tragovi u sjeti’ prvič v celoti izvedla v sredo, 21.12.2011 v zagrebškem Gradskom dramskom kazalištu Gavella in lahko ste prepričani, da nas čaka nepozaben glasbeni večer.
Ganljiva izvedba Bregovićeve ‘Te noći kad umrem’, ki se napaja v bolečini odhajanja in hkrati tudi melanholiji obujanja spominov, bo v dneh pred koncertno promocijo doživela tudi video predstavitev – odličen videospot je ustvaril režiser Andro Račić, z dovršenimi in prefinjenimi animacijami pa ga je obogatil Nikola Madirazza.
Glasbeni sladokusci boste vsekakor prišli na svoj račun – uživajte

Zoran Predin in Matija Dedić sta z osupljivo ploščo predelav Tragovi u sjeti presenetila in navdušila mnoge, zagrebško koncertno promocijo plošče 21. decembra pa napovedujeta z videospotom za Bregovićevo Te noći kad umrem.

Tragovi u sjeti prinaša ducat imenitnih predelav, ki so vtisnile nepozaben pečat številnim generacijam – od Begovićeve Te noći kad umrem, Runjićeve Galeb i ja, ki je najbolj poznana v nepozabni izvedbi Oliverja Dragojevića, Metikoševi Magli, Balaševićevi Priča o Vasi Ladačkom, Jesen u meni skupine Parni valjak in številnih drugih.

Slovenski pevec Zoran Predin in vrhunski hrvaški pianist Matija Dedić bosta celotno ploščo Tragovi u sjeti prvič v celoti izvedla v sredo, 21.12.2011 v zagrebškem Gradskom dramskom kazalištu Gavella in lahko ste prepričani, da nas čaka nepozaben glasbeni večer. 

Ganljiva izvedba Bregovićeve Te noći kad umrem, ki se napaja v bolečini odhajanja in hkrati tudi melanholiji obujanja spominov, bo v dneh pred koncertno promocijo doživela tudi video predstavitev – odličen videospot je ustvaril režiser Andro Račić, z dovršenimi in prefinjenimi animacijami pa ga je obogatil Nikola Madirazza. 

Glasbeni sladokusci boste vsekakor prišli na svoj račun – uživajte