Ževža in 9ka skupaj v videospotu za skladbo Na bitu
11. september, 2012
Sare Havliček predstavlja video za skladbo Too Far ahead
11. september, 2012

Zoran Predin s singlom Kosa boje srebra (Margita)

Po albumu  „Tragovi u sjeti“ (Aquarius Records), ki ga je posnel v sodelovanju z Matijo Dedićem in koncertom, ki so sledili v sezoni 2011/2012m se Zoran predin predstavlja z novo avtorsko pesmijo z naslovom „Kosa boje srebra (Margita)“.
”Neke poletne noči sem  na televiziji slučajno ujel konec filma o skupini Ekatarina Velika. Srečali in družili smo se na koncertih po vsej nekdanji državi. Margito Stefanić, črno princeso jugoslovanskega novega vala sem bolje spoznal na koncertu za ljudske pravice v beograjskem SKC-ju leta 1989, na katerem sva med čakanjem na tonske vaje imela ogromno časa za pogovor. Očarala me je njena samozavest, mirnost njenega govora in nežnost njenega gibanja. Tragična usoda mojih glasbenih prijateljev me je tako pretresla, da sem tisto noč, pod vplivom filma, sanjal, da sem srečal Margito, a da me ona ni prepoznala, zaradi srebrne barve moje kože,” pojasnjuje slovenski kantavtor o nastanku pesmi ‘Margita’.

Po albumu  Tragovi u sjeti, ki ga je posnel v sodelovanju z Matijo Dedićem in koncertom, ki so sledili v sezoni 2011/2012 se Zoran predin predstavlja z novo avtorsko pesmijo z naslovom Kosa boje srebra (Margita). 
“Neke poletne noči sem  na televiziji slučajno ujel konec filma o skupini Ekatarina Velika. Srečali in družili smo se na koncertih po vsej nekdanji državi. Margito Stefanić, črno princeso jugoslovanskega novega vala sem bolje spoznal na koncertu za ljudske pravice v beograjskem SKC-ju leta 1989, na katerem sva med čakanjem na tonske vaje imela ogromno časa za pogovor. Očarala me je njena samozavest, mirnost njenega govora in nežnost njenega gibanja. Tragična usoda mojih glasbenih prijateljev me je tako pretresla, da sem tisto noč, pod vplivom filma, sanjal, da sem srečal Margito, a da me ona ni prepoznala, zaradi srebrne barve moje kože,” pojasnjuje slovenski kantavtor o nastanku pesmi Margita.

ZORAN PREDIN – Kosa boje srebra (Margita) (60 sek) ZoranPredinKosabojesrebra.mp3